Hola a tots:

A poc a poc estic traduint els meus llibres al català i els aniré afegint aquí.

I Love Your Cupcakes (M’encanten els teus cupcakes) Olga Núñez Miret

I Love Your Cupcakes (M’encanten els teus cupcakes). Comèdia romàntica pastissera.

Si us cau la bava amb els programes de cuina de la tele i creieu que la xocolata és una de les set meravelles del món, seguiu llegint…
I love Your Cupcakes (M’ encanten els teus cupcakes) és una novella romàntica dolça, una fantasia virtual alta en calories i una aventura divertida. Atreviu-vos a fer-hi una mossegada!
La Dulce, l’Adelfa i en Storm, els protagonistes de ‘I love Your Cupcakes’ (M’ encanten els teus cupcakes) són socis de negocis, amics i comparteixen algunes interessants connexions familiars. La Dulce està cansada que tots els homes només es fixin en els seus pastissos. La seva amiga Adelfa, encara que és professora de química, no aconsegueix trobar la recepta de la relació perfecta. I en Storm, el tercer dels socis de la pastisseria/cafeteria/galeria d’art i excaserna de bombers, és un artista que no domina l’art de l’amor. Com podien imaginar-se que al plató del concurs “Tens el que es necessita per a convertir-te en la propera estrella de la rebosteria?” trobarien assetjament sexual, tramposos, baralles, amistat i també amor?
Amb gossos, cotxes de bombers, autobusos de Londres de dos pisos, autobusos escolars, artistes, químics, enginyers, arquitectes, intriga, escàndols, bigàmia… i molts, molts postres, ‘I Love Your Cupcakes?’ és una comèdia romàntica amb un cor molt dolç. No espereu un realisme intens o lliçons sobre com n’és de dura la vida. Trobareu dolents molt dolents, tramposos, bons boníssims, individus estranys i personatges encantadors tot i amb els seus defectes. Sobretot us puc prometre bon humor, amistat, somriures, esperit comunitari, un gran cor i molts pastissos. Tasteu-ho! Estic segura que en voldreu més!
Espero que us enamoreu de la Dulce, l’Adelfa, en Storm i els seus amics tant com jo. I si és així, per favor, digueu-m’ho. No em faria res de seguir escrivint més aventures sobre ells i fornejar més pastissos!

Amazon                                  Altres tendes

Sempre sota vigilància Olga Núñez Miret

Sempre sota vigilància

Us agrada espiar els altres? Creieu que no es fa mal a ningú amb això?
La Pat creia que havia deixat enrere el seu passat i començat una nova vida. Però no ens podem deslliurar del voyeurisme, les obsessions i la família amb tanta facilitat. De vegades és necessari prendre mesures dràstiques per sobreviure l’assetjament d’un home, especialment d’un home com en Herman. I aquest cop la Pat està decidida a guanyar la partida, sigui quin sigui el peu que hagi de pagar.
Al món actual, on la tecnologia domina les nostres vides i mai estem sols ni existeix una veritable intimitat, aquesta novel·la curta és més que una obra de ficció, és una advertència sobre els perills que ens esperen a les nostres pròpies cases. Fins on arribaríeu vosaltres per venjar-vos d’algú que us estigués controlant la vida?
Autora i psiquiatre Olga Núñez Miret ens torna a portar una història on els motius dels personatges i el funcionament de les seves ments us mantindrà en suspens. Breu, tensa i sense miraments, us obligarà a llegir-la d’una tirada fins al final.
Si sou fans de ‘Psicosi’, ‘Peeping Tom’ i ‘Dona soltera blanca’ i us fascina i us repel·leix ‘Gran Hermano’ aquest obra per adults, us enganxarà.

Amazon

Moltes gràcies i espero que us agradin els meus llibres.